Dumlupınar‘dan Cumhuriyet‘e 100. Yıl Özel Sayısı

Dumlupınar‘dan Cumhuriyet‘e 100. Yıl Özel Sayısı

Toplum, Ekonomi ve Yönetim Dergisi olarak Milli Mücadelenin sembolü haline gelen Başkumandanlık Meydan Muharebesi’nin kazanıldığı Kütahya’dan, Cumhuriyetimizin 100.yılına ithafen özel sayı çıkarmayı planlanmaktayız. 29 Ekim 2023 tarihinde “Dumlupınar’dan Cumhuriyet’e” temasıyla yayımlanacak 100. Yıl Özel Sayımızda, Cumhuriyetimizin ilanından günümüze gelen süreçte yaşanan toplumsal, ekonomik ve yönetsel gelişmelerin ele alındığı çalışmaları akademiye kazandırmayı amaçlamaktayız.

100. Yıl Özel Sayımız ile İlgili Önemli Hatırlatmalar

-Makalelerin en geç 8 Eylül 2023 tarihinde DergiPark (https://dergipark.org.tr/tr/pub/teyd) üzerinden yüklenmesi gerekmektedir.

-Dergimizin yayın politika ve kapsamına uygun olarak hazırlanan makalelerin Türkçe veya İngilizce dillerinden hazırlanmış olması gerekmektedir.

-Gönderilecek makalelerin dergimiz yazım kurallarına göre hazırlanmış ve örnek şablonumuza göre uyarlanmış olması gerekmektedir.

-Makale gönderimi sırasında yazarların “Editöre Notlar” alanına “Çalışma, 100.Yıl Özel Sayınızda Değerlendirilmek Üzere Gönderilmiştir” ibaresini yazması gerekmektedir.

-100.Yıl Özel Sayısı için gönderilen makalelerden değerlendirme süreci uzaması nedeniyle özel sayıda yayımlanamayan makaleler, hakem süreci sonucunda kabul almaları halinde sonraki sayılarımızda yayımlanacaktır.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde çıkarılan dergimiz; Index Copernicus, Jurix, Research Bible, Eurasian Scientific Journal Index, ASOS İndeks, idealonline, Rootindexing, Bielefeld Academic Search Engine (BASE) gibi indekslerde indekslenmektedir ve hiçbir aşamada herhangi bir yayın ücreti talep etmemektedir.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, Pazartesi